Anita Schelfhorst

medisch pedicure

Duivenvoorde 23, 7608 KT Almelo


telefoon: 0647012165

Voetbehandeling

Een complete voetbehandeling begint, bij een eerste bezoek, altijd met een uitgebreid voetonderzoek. Daaraan voorafgaand wordt u een aantal onderzoeksvragen voorgelegd. Beide zijn noodzakelijk om een goed behandelplan op te kunnen stellen. Tijdens de behandeling wordt u uiteraard geïnformeerd over de voortgang.

Diabetische en Reumatische voet

Diabetische voeten vereisen extra zorg: De voeten van diabetespatienten kunnen extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden. Het zelfde geldt voor personen met reuma.
Als Medisch Pedicure ben ik in staat u hier voor specialistische behandelingen te bieden.
Mijn specialisaties zijn verder uitgebreid met het plaatsen van een orthese, bij hinderlijke likdoorns aan of tussen de tenen, en nagelbeugels, in geval van ingroeiende nagels.

Gelnagels

Aanvullend op de bovenstaande behandelingen plaats ik des gewenst gelnagels op uw tenen. Dit volgens de LCN-pedique methode.
Hiermee is het mogelijk een teennagel gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel te repareren. Op de nagel wordt een elastische gel aangebracht, waarna deze onder een uv-lamp wordt uitgehard. Dit levert fraaie teennagels op en de gel werkt ook nog eens schimmelwerend.